Nyhet


Mønsterbyggesak på Bjørkelangen

Etter min mening har dette vært en mønsterbyggesak, sier prosjektleder Gjermund Nilsen i Aurskog-Høland kommune om Festingsåsen barnehage, som overleveres 2. juli. Byggmester Johan Nadden Eftf. AS har stått for byggingen.

Arbeidet har gått veldig greit. Utfordringen har vært plasseringen av bygget på tunet, forteller Nilsen til Akershus Blad. Han nevner spesielt uteområdenes kvalitet, som det har vær lagt ned ekstra arbeid i av Anleggsgartner Hans Martin Løhren og hans medarbeidere. Daglig leder i Bjørkelangenfirmaet Byggmester Johan Nadden Eftf. AS, Ole Nadden, forteller til avisa at de stort sett har hatt med seg lokale underentreprenører på denne jobben. – Anbudet på 9,3 millioner kroner er en fastpris, og vi holder oss greit innenfor rammene. Bygget har ikke vært teknisk vanskelig, men for oss er det en viktig jobb, sier Nadden. Det er lagt spesiell vekt på god akustikk i bygget.Skitorget leiligheter finnes i to størrelser, 6- og 8+1-sengs, har en unik beliggenhet midt på Skitorget, rett ved siden av Fjellekspressen, bakkene, butikker, og restauranter. Leiligheten har balkong med utsikt mot skitorget og handlegaten. Det kan være noe støy i helgene som følge av at leilighetene ligger i nærheten av restauranter og afterski-muligheter. Vår resepsjon finner du i Velkomstsenteret på Trysil Turistsenter.


De arbeider og reiser mye og tjener lite. På den bakgrunn blir det helt urimelig, for ikke å si dumt, at Stoltenberg og Støre henges ut for at de på mange av sine reiser har leiet privatfly. For det første er det vel slik, med det møteprogrammet de har, at de ikke ville rukket alle møtene uten privatfly, og for det andre gir privatfly adgang til søvn og arbeid (også med en stab av medarbeidere om bord) som det ikke er mulig å få på et rutefly.


 

Entra Eiendoms rehabiliterte og moderniserte landemerke på Bryn-Helsfyr, Grenseveien 92, fylles stadig opp. Commaxx, Network Norway og Skattedirektoratet har nylig tegnet leieavtaler på i alt ca. 5.500 kvadratmeter kontorer, og Nexans har utvidet sine arealer. Av totalt 12 etasjer er kun halvannen etasje ledig, heter det i en pressemelding. - Vi har flere interessenter på de resterende arealene, sier eiendomssjef Kari Kristensen i Entra Eiendom. Fra før har Entra fått inn leietagere som Lexmark, DiaGenic og Yara i bygget som rommer i alt 14.700 kvadratmeter kontorlokaler fordelt på 12 etasjer.